Lär dig grunderna med CrossFit For life, CrossFit Karlstad

CrossFit For Life

CrossFit For Life – vår introduktions­kurs

Är du sugen på att börja träna CrossFit? CrossFit For Life är vår introduktionskurs för alla som vill testa CrossFit och börja träna hos oss. Kursen är till både för dig som aldrig tränat CrossFit förut och för dig som testat lite men skulle vilja lära dig ordentligt.

CrossFit For Life pågar under 12 veckor. Där tränar vi tillsammans i grupp och du får lära dig allt om hur CrossFit fungerar – och det är vårt jobb att se till att just du får en bra, anpassad och rolig träning där vi utgår från din nivå.

Kontakta oss för mer information

Introkurs på 12 veckor

Under CrossFit For Life får du 12 veckors träning, 20 % rabatt på alla tjänster och produkter.

Tränings­tillfällen

Under de första 4 veckorna hålls gruppträning två gånger i veckan. Därefter får du under 8 veckor, boka alla våra andra, ordinarie schemalagda pass. (dagar)

Hoppa hopprep, CrossFit Karlstad

Förutsättningar och mål

Varje persons förutsättningar och mål varierar. Därför är inte målet med CrossFit For Life att du måste klara alla övningar – det är att du ska få uppleva gemenskapen och utvecklas oavsett om ditt mål är att bli starkare, skaffa en bättre träningsrutin eller må bättre psykiskt och fysiskt.

Kontakta CrossFit Karlstad

Har du tränat crossfit tidigare eller har grundläggande kunskaper inom sporten, klicka på knappen nedan eller maila info@crossfitkarlstad.se så löser vi ett medlemskap till dig.